T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / ÖDEMİŞ - Ödemiş Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Seeds of Knowledge in a Multilangual Garden

Seeds of Knowledge in a Multilangual Garden

"Seeds of Knowledge in a Multilangual Garden" uluslararası eTwinning projesi öğrencilerimiz 21. yüzyıl becerileri ile birlikte öğrenilen dilin aktif olarak kullanılması için yapılmıştır.Projeye okulumuz İngilizce öğretmenimiz Ayşe Şanlı Appak danışmanlığında katılmıştır. Proje ekibi, biri kurucu üye olmak üzere 16 öğretmen ve toplam 325 öğrenciden oluşmaktadır. 10 öğretmen Türkiye'den, 4 öğretmen Romanya'dan ve 2 öğretmen İtalya'dandır.

Bu projede etkinlikler lise müfredatına göre düzenlenmiştir. Öğrencilerimizin mümkün olduğunca web2 araçlarını kullanarak dört becerilerini geliştirmelerini sağlayacak eğlenceli etkinlikler bulunmaktadır. Başka bir deyişle, bu proje sınıfta gerçekleştirilen etkinliklerin e twinning platformu ile entegrasyonudur. Bunu yaparken konuşma, okuma, yazma ve dinlemeye odaklanarak hem eğlendik hem de öğrendik..

Seeds of Knowledge in a Multilingual Garden" Uluslararası eTwinning Projesi işbirlikçi ürün olan şiirimiz..  https://youtu.be/psVFzce6LN8

 

 

Proje planı doğrultusunda lise İngilizce müfredatına göre düzenlenmiş eğitici bir çok faaliyet yapılmıştır. Öğrencilerimizin web 2.0 araçlarını kullanarak dört temel becerilerini geliştirmeleri sağlanmıştır.

 

Ortak ürünümüz https://www.beautiful.ai/player/-N0b7tTysCrA5aUbvyEC

Final ürünümüz e-kitap https://www.storyjumper.com/book/read/131420142

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.02.2023 - Güncelleme: 09.02.2023 11:09 - Görüntülenme: 97
Kaynak: https://youtu.be/psVFzce6LN8
  Beğen | 0  kişi beğendi