Erasmus projesi

Mrt

Erasmus+ Mesleki Eğitim Akreditasyonu 2022 Dönemi Ortaklık Başvurusu sonucu okulumuzun projesi kabul edilmiştir. Herkese hayırlı olmasını temenni ederiz.

Eyl

Okulumuz 2019 yılında Erasmus+ projeleri kapsamında Türkiye Ulusal Ajansına sunduğu 2019-1-TR01-KA102-072922 numaralı "Geleceğin Şefleri Uluslararası Yeterlilikler Kazanıyor" isimli proje ile 32000 Euroluk bütçe desteği almaya hak kazanmıştır. Proje ile Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanından 10 öğrenci İtalya Rimini' de, 5 öğrencimizde Çekya/Prag ' da bulunan otel ve işletmelerde 14 gün süre ile staj faaliyeti yürütmüşlerdir.

Türkiye Ulusal Ajansı koordinesinde Avrupa birliği Erasmus+ projeleri kapsamında öğrencilerimize yurtdışı staj imkanı sunan okulumuz bu sayede öğrencilerimize hayatlarında önemli bir yer tutacak yeni deneyimler kazandırmış ve kazandırmaya devam etmektedir.

2019-1-TR01-KA102-072922 numaralı "Geleceğin Şefleri Uluslararası Yeterlilikler Kazanıyor" isimli proje ile öğrencilerimiz

Mesleki anlamda Temel Mutfak Becerilerini kişisel gelişim anlamında da Yabancı dillerini ve özgüvenlerini geliştirme fırsatı yakalamıştır. Bununla birlikte Avrupa kültürünü ve tarihini yakından tanıma ve Türk kültürünü tanıtma olanağı bulmuştur. Okulumuz ve Öğrencilerimiz proje sürecini pandemi koşullarına rağmen başarı ile tamamlamış gösterdikleri performanslarla da İtalya ve Çekya' da bulunan işletmelerden iş teklifleri almıştır.

Şbt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İYALYANIN FLORANSA ŞEHRİNDE  TARİHİ VE KÜLTÜREL ESERLERİ   GEZEREK EĞİTİMLERİNE KATKI SAĞLADILAR.

Şbt

Chef Robbie Pezzuol ile öğrencilerimiz İtalyan  lezzetleri hazırladılar.

Şbt

OKULUMUZUN '' GELECEĞİN ŞEFLERİ  ULUSLARARASI YETERLİLİKLER KAZANIYOR.'' İSİMLİ ERASMUS PROJESİ İTALYA ETKİNLİKLERİNDE GÖRÜNTÜLER.

Şbt

OKULUMUZ 2019-1-TR01-KA102-AE9C1CC2 NOLU   '' GELECEĞİN ŞEFLERİ  ULUSLARARASI YETERLİLİKLER KAZANIYOR.'' İSİMLİ PROJE KAPSAMINDA  5 ÖĞRENCİ 2 İDARECİ İLE PROJENİN İLK AYAĞI OLAN İTALYADA