Saniye ÖZGÜR ve Öğrenci Gurubu DEĞERLERİM BENİ YANSITIR e-Twinnig projesi etkinlikleri

Nis

Çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenimiz Saniye ÖZGÜR öğrenci gurubuyla "DEĞERLERİM BENİ YANSITIR" e-twinnig projesi kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyorlar. Mart ve nisan ayları etkinlikleri bu sayfada yayınlanmaktadır.

Şbt

Çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenimiz Saniye ÖZGÜR öğrenci gurubuyla "DEĞERLERİM BENİ YANSITIR" e-twinnig projesi kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyorlar. Şubat ayı etkinlikleri bu sayfada yayınlanmaktadır.

Ock

Çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenimiz Saniye ÖZGÜR öğrenci gurubuyla "DEĞERLERİM BENİ YANSITIR" e-twinnig projesi kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyorlar. Ocak ayı etkinlikleri bu sayfada yayınlanmaktadır.

Ara

Çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenimiz Saniye ÖZGÜR öğrenci gurubuyla "DEĞERLERİM BENİ YANSITIR" e-twinnig projesi kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyorlar. Aralık ayı etkinlikleri bu sayfada yayınlanmaktadır.

Kas

Çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenimiz Saniye ÖZGÜR öğrenci gurubuyla "DEĞERLERİM BENİ YANSITIR" e-twinnig projesi kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyorlar. Bu sayfada proje kapsamında yapılan ekim ve kasım ayı etkinlikleri yayınlanmaktadır.