İZMİR / ÖDEMİŞ - Ödemiş Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı

OKULUMUZDA 4 YILLIK ÖĞRETMENLİĞİ OLAN TEK ALAN

MESLEK SEÇİMİ, bireyin hayatında önemli kararlar arasında yer aldığı için, dikkatle üzerinde durması gereken konulardan biridir

. Meslekleriyle ilgili karar verme aşamasında olan öğrencilerin isabetli karar verebilmeleri için seçeceği meslek hakkında ayrıntılı bilgi edinmesi, kendi özellikleri ile mesleğin gerektirdiği özelliklere ne kadar sahip olduğunun farkında olması başarının ilk adımları arasındadır.

OKULÖNCESİ DÖNEM çocuğun gelişiminin en hızlı olduğu dönemdir. Kadının çalışma hayatına atılması ve okul öncesi eğitimin öneminin giderek daha da anlaşılması nedeniyle alan hızla gelişmiş, bu da okul öncesi eğitim kurumlarına olan talebi artırmıştır. Bu kurumlarda görev alacak nitelikli ve iyi yetişmiş eleman ihtiyacı da gün geçtikçe önem kazanmaktadır.

May

Çocuk gelişimi  11 sınıf öğrencilerimizin  alan eğitimi kapsamında  Ödemiş Fatih Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe  okulunda uygulama çalışması yaptılar.

11. SINIF ÇOCUK GELİŞİMİ ÖĞRENCİLERİMİZİN ALAN ETKİNLİĞİ

Mrt

11. SINIF ÇOCUK GELİŞİMİ ÖĞRENCİLERİNİN UYGULAMALI ANASINIFIMIZA ANİMASYON ALAN ETKİNLİĞİ

Şbt