Etiket Sonuçları: e-twinnig

Nis

Çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenimiz Saniye ÖZGÜR öğrenci gurubuyla "DEĞERLERİM BENİ YANSITIR" e-twinnig projesi kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyorlar. Mart ve nisan ayları etkinlikleri bu sayfada yayınlanmaktadır.

Ara

Çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenimiz Fatma ALTAY öğrenci gurubuyla "DEĞERLERİM BENİ YANSITIR" e-twinnig projesi kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyorlar. Bu sayfada proje kapsamında yapılan etkinlikler yayınlanmaktadır.

Kas

Çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenimiz Saniye ÖZGÜR öğrenci gurubuyla "DEĞERLERİM BENİ YANSITIR" e-twinnig projesi kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyorlar. Bu sayfada proje kapsamında yapılan ekim ve kasım ayı etkinlikleri yayınlanmaktadır.

Kas

Çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenleri Saniye ÖZGÜR ve Fatma ALTAY'ın öğrencileri ile birlikte katıldığı Türkiye Azerbaycan ortaklı "DEĞERLERİM BENİ YANSITIR "  e-twinnig projemiz