Ödemiş Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ATATÜRK MAH. DENİZCİLER SK. NO: 3/1 ÖDEMİŞ / İZMİR
Vizyon
(Ne olmak istiyoruz?) İstiyoruz ki. Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. İstiyoruz ki. Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler araştırmacı,yaratıcı,bilimsel,akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip insanlar olsun. İstiyoruz ki. Mesleki teknik eğitim alanında önder bir kurum olalım.
Misyon
(Neye inanıyoruz? Neden varız?) Biz. Bilgili, becerili, kendine güvenen, gelişen teknolojiye cevap verebilecek donanımda girişimci ruhuna sahip, sistemli çalışan bireyler geliştirmek için varız.
Başarılar
2011 YILI ÜNİVERSİTEYE ÖĞRENCİ YERLEŞTİRMEDE İL 3.LÜĞÜ TÜRKİYE 17.LİĞİ. 2012 YILI FUTSAL İZMİR BÖLGE 2.LİĞİ. 2018 İZMİR´İN ŞEFLERİ ULUSLARARASI YEMEK YARIŞMASI LİSE KATEGORİSİNDE 3.LÜK 2019 ULUSLARARASI GASTROANTALYA EN İYİ LİSE KATEGORİSİ 2.LİK 2021 ULUSLARARASI GASTROANTALYA Lise Düzeyi Okulları Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı Tabağı 2.lik Gümüş Madalya ve 3.lük Bronz Madalya Lise Düzeyi Okulları Öğrenci Aşçı Restoran Balık Tabağı 2.lik Gümüş Madalya Lise Düzeyi Okulları Öğrenci Aşçı Restoran Makarna Tabağı 3.lükk Bronz Madalya Lise Düzeyi Okulları Öğrenci Aşçı Restoran Ana Yemek Tabağı 2.lik Gümüş Madalya Lise Düzeyi Okulları En İyi Lise Ekip Yarışması 3.lük Bronz Madalya 2022 DENİZLİ/Pamukkale Üniversitesi 2. Uluslararası Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması Lise düzeyi Balık Tabağı Gümüş Madalya (2.lik) Lise-Tatlı Tabağı Gümüş Madalya (2.lik) 3Course Ekip Kategorisi Gümüş Madalya (2.lik) 2022 “GastroAfyon” 3. Uluslararası Turizm ve Lezzet Festivali Yemek Yarışması Liselerarası Ekipler Modern Türk Mutfağı Yemek Yarışması Gümüş Madalya (2.lik) 2022 GastroANTALYA Lise Balık Tabağı Altın Madalya (1.lik) Yılın En İyi Lisesi Ekip yarışması Gümüş Madalya (2.lik) Uluslararası takım sıralaması 3.lük kupası Lise Balık Tabağı Bronz Madalya (3.lük)
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
08.10-17.10
KOLAYDIR
ŞEHİR MERKEZİNDEDİR
OKULUMUZ ÖDEMİŞ MERKEZDE BULUNMAKTA OLUP İZMİR MERKEZE 110 KM. UZAKLIKTADIR
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
2019 Erasmus+ projeleri kapsamında "Geleceğin Şefleri Uluslararası Yeterlilikler Kazanıyor" isimli proje ile UA dan hibe alarak 2 akış İtalya'ya ve 1 akışda Çekya'ya yapılarak öğrencilere staj imkanı sağlanmıştır.